Pollet Medical Group
pollet-medical-group
Pollet Medical Group
pollet-medical-group

Sterima wordt onderdeel van Pollet Medical Group

Sterima, actief in sterilisatiediensten voor ziekenhuizen en medische bedrijven, wordt overgenomen door de Pollet Group.

Pollet Group, vooral bekend van haar waterbehandelingsactiviteiten onder Pollet Water Group, is reeds actief in de medische sector. Met de overname van Sterima verstevigt Pollet haar aanwezigheid in de sector en bouwt ze die strategisch verder uit.

De groep rond Jacques Pollet, bundelt met de overname van Sterima haar activiteiten in de medische sector onder de Pollet Medical Group. CEO Sofie Pollet: “Sterima is een mooi en sterk verhaal dat perfect past binnen onze bedrijfsfilosofie. Op vandaag heeft Pollet Water Group een medische cel met 2 wereldspelers die actief zijn in de waterbehandeling voor nierdialyse (de Duitse firma’s DWA & Herco). We investeerden ook in NephroFlow, een bedrijf uit het imec.istart programma. De overname van Sterima is voor ons het startschot om met Pollet Medical Group een stevige medische poot uit te bouwen. We zijn er dan ook van overtuigd dat het Sterima-team met haar kennis en geschiedenis een grote meerwaarde zal bieden voor ons verhaal.”

Lees hier het volledige persbericht

Een duidelijke focus op kwaliteit & logistiek: zo onderscheidt Sterima zich als dienstverlener voor ziekenhuizen en medische bedrijven.

Kwaliteitsmanagement

Sterima voert een doorgedreven kwaliteitsmanagement. We streven onvoorwaardelijk naar de hoogst mogelijke productkwaliteit.

Lees meer

Logistiek

Samen met onze klanten, leveranciers van leeninstrumenten en implantaten, maakt Sterima de nodige afspraken om de steriele aanlevering te garanderen.

Lees meer
Doctor
Geboren Operatoren Bg

Word onze nieuwe Supervisor en maak hét verschil!

Word jij onze nieuwe Supervisor? Vervoeg het team van Sterima in Bissegem en ontdek hoe JIJ en je team het verschil maken voor onze gezondheidszorg.