Sterima 479614822
sterima-479614822
Sterima 479614822
sterima-479614822

Over ons

Nauwe samenwerking tussen ziekenhuizen en medische bedrijven voor de Centrale Sterilisatie Activiteiten.

Sterima 479614822
sterima-479614822

Sterima

Sterima is dé partner inzake sterilisatiediensten voor ziekenhuizen en medische bedrijven in de Benelux. We leveren modulaire oplossingen op maat en dit zowel onsite, offsite als via een shared services-model. Daarnaast blijft Sterima de vertrouwde aanbieder van verzorgingssets met herbruikbare instrumenten. Door analyse en procesinnovatie creëren wij kwaliteit en waarde voor onze klanten.

Onze sectoren

Onderdeel van Pollet Medical Group

Sterima is onderdeel van Pollet Medical Group. Pollet Medical Group is een internationale groep met 5 complementaire firma’s in de medische sector. Sterima levert sterilisatiediensten voor ziekenhuizen en medische firma’s in de BENELUX. Hemotech & Hema.T Medical leveren hoog kwalitatieve medische apparaten voor dialyse en apheresis in Frankrijk en haar overzeese gebieden.

Naar aanleiding van deze overnames bracht Pollet Group al haar medische activiteiten onder in de Pollet Medical Group. Pollet Group werd vertrouwd met de medische sector dankzij haar jarenlange ervaring met de waterbehandelingsspecialisten DWA & Herco. Beide Duitse firma’s zijn reeds jarenlang actief in de integratie van waterbehandeling, concentraten & media voor ziekenhuizen & dialysecentra wereldwijd.

Met de integratie van deze 5 bedrijven in de Pollet Medical Group creëren we een groep met een specifieke kennis, knowhow en expertise. Elk van die firma’s heeft ook eenzelfde DNA: het zijn familiebedrijven met lokale marktkennis en een excellente reputatie. Dankzij onze gebundelde ervaring, complementair aanbod en bedrevenheid in het internationaal ondernemen, kan Pollet Medical Group een rol spelen als leider in de medische industrie.

Meer info? Neem een kijkje op www.polletmedicalgroup.com

Een duidelijke focus op kwaliteit & logistiek: zo onderscheidt Sterima zich als dienstverlener voor ziekenhuizen en medische bedrijven.

Kwaliteitsmanagement

Sterima voert een doorgedreven kwaliteitsmanagement. We streven onvoorwaardelijk naar de hoogst mogelijke productkwaliteit.

Lees meer

Logistiek

Samen met onze klanten, leveranciers van leeninstrumenten en implantaten, maakt Sterima de nodige afspraken om de steriele aanlevering te garanderen.

Lees meer
Doctor
Geboren Operatoren Bg

Word onze nieuwe Supervisor en maak hét verschil!

Word jij onze nieuwe Supervisor? Vervoeg het team van Sterima in Bissegem en ontdek hoe JIJ en je team het verschil maken voor onze gezondheidszorg.