Sterima 13
sterima-13
Sterima 13
sterima-13

Ziekenhuizen

Als expert ter zake biedt Sterima een brede waaier van diensten aan rond sterilisatie.

Als expert ter zake biedt Sterima een brede waaier van diensten aan rond sterilisatie,  gaande van advies over de sterilisatieactiviteiten in het ziekenhuis (bvb procesaudit of advies bij accreditatie) tot insourcing of uitbesteding.

Voor elke vraag, met een tijdelijk dan wel permanent karakter, begeleiden we u naar een oplossing.

Doctor Holding Tablet
doctor-holding-tablet

CSA auditing

Adviesverlening en begeleiding inzake het wettelijk kader of in het kader van een accreditatie. Doorlichting van de CSA-activiteit in het ziekenhuis met betrekking tot de toekomstige organisatie van de Centrale Sterilisatie Afdeling.

De werking van de CSA wordt uitgebreid geëvalueerd op operationeel, kwalitatief en financieel vlak. Wij doen aanbevelingen voor upgrades ten opzichte van de actuele situatie op het vlak van kwaliteit, patiëntveiligheid en operationele efficiëntie.

Jan Ypermanziekenhuis
jan-ypermanziekenhuis

CSA insourcing

Management van de CSA in het ziekenhuis.

Het Jan Ypermanziekenhuis (Ieper) koos in 2007 als eerste Belgische ziekenhuis voor deze optie.

Deze dienstverlening omvat:

  • Managen van de CSA-afdeling (Sterima CSA manager)
  • CSA traceability system (hardware, software, data management)
  • Quality Management System
  • Leveren van verbruiksartikelen (inpakmaterialen, zepen,…)
Outsourcing
outsourcing

CSA outsourcing

Industriële aanpak van de integrale CSA-activiteit met inbegrip van de logistiek van en naar de Sterima-CSA.

Efficiënte en kwalitatieve uitbating in een Medical Devices productie-omgeving door onze kennis en expertise op het vlak van:

  • CSA-infrastructuur
  • Operationeel beheer & management (volume-aansturing, personeels aansturing, data management, verbetering processen/lean,…)
  • ICT
  • Kwaliteitsmanagement

Verzorgingssets met herbruikbare instrumenten

Al decennialang biedt Sterima een reusable gamma verzorgingssets aan. Dit verzorgingssysteem is een totaal-concept. De sets worden samengesteld uit een breed gamma componenten met metalen instrumenten die na gebruik gerecupereerd worden. De recuperatie maakt deel uit van een geïntegreerd logistiek proces.

Een duidelijke focus op kwaliteit & logistiek: zo onderscheidt Sterima zich als dienstverlener voor ziekenhuizen en medische bedrijven.

Kwaliteitsmanagement

Sterima voert een doorgedreven kwaliteitsmanagement. We streven onvoorwaardelijk naar de hoogst mogelijke productkwaliteit.

Lees meer

Logistiek

Samen met onze klanten, leveranciers van leeninstrumenten en implantaten, maakt Sterima de nodige afspraken om de steriele aanlevering te garanderen.

Lees meer
Doctor
Geboren Operatoren Bg

Word onze nieuwe Supervisor en maak hét verschil!

Word jij onze nieuwe Supervisor? Vervoeg het team van Sterima in Bissegem en ontdek hoe JIJ en je team het verschil maken voor onze gezondheidszorg.