Sterima 14
sterima-14
Sterima 14
sterima-14

Sterilisatie

Ziekenhuizen moeten aan steeds strengere wettelijke bepalingen voldoen op het vlak van medische kwaliteit en hygiëne terwijl de druk op de kosten almaar hoger wordt. Steriele diensten spelen in dit verband een toonaangevende rol. Enerzijds zijn ze een bepalende schakel in de performantie van het ziekenhuis, anderzijds vertegenwoordigen deze diensten een belangrijk kapitaal.

Vanuit een innovatief en geïntegreerd service concept ondersteunt Sterima ziekenhuizen bij het ontwikkelen van high-tech structuren die de kwaliteit verhogen en de kosten onder controle houden. De innoverende steriele dienstverlening van Sterima creëert volgende toegevoegde waarde:

  • conformiteit met alle standaarden, richtlijnen en wetgeving terzake
  • zekerheid op een just in time belevering van de steriele diensten
  • garantie op een hoge kwaliteit van producten en diensten
  • verhoging van de productiviteit door transparantie in de kosten en optimalisatie
  • langdurige oplossingen in partnership tussen het ziekenhuis en Sterima

Sterima biedt het ziekenhuis een oplossing aan op maat, afgestemd op de individuele behoeften: dit kan een oplossing zijn in het stadium van de analyse of de conceptbepaling, of de realisatie van een modern state-of-the-art bevoorradingsplatform, tot en met het integrale management van de steriele bevoorrading van het ziekenhuis. Zowel oplossingen binnen de muren van het ziekenhuis, als externe structuren zijn mogelijk.

Het ziekenhuis kan beroep doen op de know-how van Sterima als een ervaren partner in kwaliteit en innovatief denken op het vlak van medische hulpmiddelen, steriele dienstverlening en bevoorrading.

Een duidelijke focus op kwaliteit & logistiek: zo onderscheidt Sterima zich als dienstverlener voor ziekenhuizen en medische bedrijven.

Kwaliteitsmanagement

Sterima voert een doorgedreven kwaliteitsmanagement. We streven onvoorwaardelijk naar de hoogst mogelijke productkwaliteit.

Lees meer

Logistiek

Samen met onze klanten, leveranciers van leeninstrumenten en implantaten, maakt Sterima de nodige afspraken om de steriele aanlevering te garanderen.

Lees meer
Doctor
Geboren Operatoren Bg

Word onze nieuwe Supervisor en maak hét verschil!

Word jij onze nieuwe Supervisor? Vervoeg het team van Sterima in Bissegem en ontdek hoe JIJ en je team het verschil maken voor onze gezondheidszorg.