Onze activiteiten

Sterima steriliseert medisch materiaal voor ziekenhuizen en medische bedrijven. We halen gebruikte instrumentensets op, reinigen en desinfecteren, controleren, verpakken, steriliseren en stockeren. Dit gebeurt volgens een ISO 13485 gecertificeerd proces en garandeert een volledige traceerbaarheid van elke set. Wij zorgen ook voor de transporten. Ons logistiek proces is efficiënt en snel en kan jouw sterilisatieafdeling volledig ontzorgen.

Uitmuntende kwaliteit, blijven innoveren en excelleren in logistiek staan voorop bij Sterima.

Uitmuntende kwaliteit, blijven innoveren en excelleren (in logistiek) staan voorop bij Sterima. Het zijn drie voorwaarden om onze rol als pionier in sterilisatie blijvend te vervullen. Enkel zo kunnen we onze partners maximaal ontzorgen en samen werken aan een nog betere gezondheidszorg.

We vereenvoudigen jouw huidig logistiek proces, en maken jouw kwaliteitsbeleid klaar voor de meest strikte audits. Door een nauwe dialoog innoveren we samen.

3 Good health and well-being

4 Quality education

6 Clean water and sanitation

9 Industry, innovation and infrastructure

12 Responsible consumption and production

17 Partnerships for the goals

Duurzaamheid en onze SDG’s

Duurzaamheid is voor Sterima een prioriteit. Wij dragen als organisatie bij aan de ontwikkelingsdoelstellingen die door de Verenigde Naties werden gesteld. Ontdek onze engagementen en de 6 sustainable development goals (SDG’s) waarrond wij als Sterima actief werken.

Sterima is onderdeel van de
Pollet Medical Group

Sterima maakt deel uit van Pollet Medical Group. Pollet Medical Group is actief in de integratie van waterbehandeling, concentraten en sterilisatiediensten voor ziekenhuizen, medische bedrijven en dialysecentra wereldwijd. Dankzij de gecombineerde ervaring, complementaire activiteiten en de vaardigheden in internationale ontwikkeling, speelt de Pollet Medical Group haar rol als Europese leider en full-service provider. Sterima op haar beurt biedt sterilisatiediensten op maat, en levert verzorgingssets met herbruikbare instrumenten.