Kwaliteit, innovatie en logistieke excellence

Uitmuntende kwaliteit, blijven innoveren en excelleren in logistiek, staan voorop bij Sterima. Drie voorwaarden om onze rol als pionier in sterilisatie blijvend te vervullen. Enkel zo kunnen we onze partners maximaal ontzorgen en samen werken aan een betere gezondheidszorg.

ISO 15883
Washer-disinfectors
(Parts 1, 2, 5 and 7)

ISO 17665
Sterilization of health care
products – Moist heat (Parts 1 & 2)

ISO 11607
Packaging for terminally
sterilized medical devices
(Parts 1 & 2)

EN 868
Packaging for terminally sterilized medical devices (Part 2)

EN 285
Sterilization – Steam sterilizers – Large Serilizers
(Parts 1, 2, 5 and 7)

ISO 14644
Cleanrooms and associated controlled environments
(Parts 1 ,2 & 3)

ISO 13485 Quality Management System for Medical Devices
both sites are certified by our Notified Body (SGS)

ISO/TR 80002-2:2017
Validation of software for medical device quality systems.

Samen innoveren

Sterima brengt know-how binnen en gidst jou richting een modern ziekenhuisbeleid. We denken mee met je huidige moeilijkheden, en stellen aangepaste full-service oplossingen voor. Door een nauwe dialoog innoveren we samen. We vereenvoudigen jouw huidig logistiek proces, en maken jouw kwaliteitsbeleid klaar voor de meest strikte audits.

Kwaliteit

Sterima biedt niet alleen een totaaloplossing voor sterilisatie. We zijn ook adviesgever en gaan verder dan de huidige ISO 13485:2016 normen. Door onze verankering in de sector hebben we een overzicht over alle ‘best practices’. Afspraken en methodes worden kritisch onderzocht, verbeterd, en vastgelegd. Met eenvoudige en duidelijke procedures is de kans op fouten minimaal en is de kwaliteit verzekerd in elke situatie.

Logistics

Sterima combineert betrouwbare vaste procedures met de flexibiliteit van gepersonaliseerde afspraken. Samenwerken met ons is eenvoudig en flexibel. Tegelijkertijd zijn we systematisch in het uitrollen van een betrouwbaar systeem. Zo garanderen we een kosten-efficiënte, foutloze en snelle service. Medische bedrijven en ziekenhuizen die met ons samenwerken worden verregaand ondersteund en opgeleid.