Verzorgingssets

Ziekenhuizen moeten aan strengere wettelijke bepalingen op het vlak van medische kwaliteit en hygiëne voldoen. Sterilisatieafdelingen spelen hierin een sleutelrol. Ze zijn een bepalende schakel in de performantie van het ziekenhuis en vertegenwoordigen een belangrijk kapitaal.

De verzorgingssets van Sterima helpen de druk op uw team te verlagen.

Onze oplossing
Dankzij onze praktische verzorgingssets kunnen medische of paramedische procedures uitgevoerd worden met behulp van één enkele set. Daarnaast biedt Sterima ook individueel verpakte instrumenten aan voor een brede waaier aan behandelingen binnen het ziekenhuis.

Proceduresets: wondverzorgingssets – hechtingssets – dialysesets – …
Individuele metalen instrumenten: kochers – scharen – pincetten – …

De voordelen

Onze kwalitatieve sets worden steriel en gebruiksklaar aangeleverd. De metalen instrumenten worden na gebruik terug opgehaald voor reprocessing. We dragen hiermee sterk bij aan een beter leefmilieu. Bovendien zijn de sets economisch zeer voordelig in vergelijking met metalen wegwerpinstrumenten. In een ISO 13485 gecertificeerd productieproces zorgen wij voor de reiniging, controle, volledige conditionering en sterilisatie van de sets en de instrumenten.

Ontzorgen van CSA

Optimale kwaliteitsverhouding

Ecologisch beter

100% Belgisch verzorgingsconcept

Onze hersluitbare Recubox

De Sterima Recubox is een efficiënte en ecologische oplossing voor het verzamelen van de gebruikte instrumenten. Het ziekenhuis hoeft enkel de gesloten Recuboxen klaar te zetten op de afgesproken plaats voor ophaling door onze Sterima chauffeur.