Partner van ziekenhuizen

Als expert ter zake biedt Sterima een brede waaier van diensten rond sterilisatie: advies over de sterilisatie-activiteiten in het ziekenhuis (bvb procesaudit of advies bij accreditatie), insourcing, uitbesteding,… We zorgen voor tijdelijke, gedeeltelijke of hybride oplossingen. Voor elke vraag begeleiden we je naar een antwoord.

Partner
Medische bedrijven

Audits

Sterima biedt advies en begeleiding bij de optimalisatie van de sterilisatieafdeling in het ziekenhuis. Onze audit service biedt een grondige evaluatie van je huidige situatie en een gericht advies. Samen met de directie wordt de scope van de audit besproken. Vervolgens voeren we individuele gesprekken met alle leden van de projectgroep. Via een uitgebreid eindrapport presenteren we onze bevindingen en helpen we bij het maken van weloverwogen beslissingen voor de toekomst.

Reprocessing van instrumenten

Sterima steriliseert medisch materiaal voor ziekenhuizen. We halen gebruikte instrumentensets op, reinigen en desinfecteren, controleren de inhoud, verpakken, steriliseren en leveren de sets terug, klaar voor gebruik. Dit gebeurt volgens een strak opgeleid ISO 13485 gecertificeerd proces en garandeert een volledig traceerbaarheid van elke set. Zo garanderen we een kost-efficiënte, correcte en snelle reprocessing van jouw instrumenten.

Verzorgingssets met herbruikbare instrumenten

Sterima biedt een unieke dienst waarbij we gebruikte Sterima-instrumenten van verzorgingssets afhalen in ziekenhuizen, deze reinigen, controleren, opnieuw in verzorgingssets verwerken, en steriliseren. Elke bestelling wordt door ons stipt in het ziekenhuis geleverd.