Partner van
Medische bedrijven

Sterima is uniek in de steriele aanlevering van leensets. Alle instrumententrays doorlopen hetzelfde ISO 13485 gecertificeerd proces: Sterima haalt op, reinigt en desinfecteert, controleert de inhoud, verpakt en steriliseert, om de sets op vraag van het ziekenhuis steriel aan te leveren in het ziekenhuis, per ingreep, in een duidelijk geïdentificeerde transporttrolley. Als ziekenhuis en als industrieklant ben je zeker van een gegarandeerde steriliteit en een stipte levering.

Partner
Ziekenhuizen

Hiervoor werken we samen met toonaangevende bedrijven zoals Smith+Nephew, Zimmer Biomet, Johnson & Johnson, Lima, Mathys Medical en XNov. Op vraag van de industrieklant, kunnen wij ook de implantatenboxen per ingreep in een trolley aanleveren. Alle implantaten krijgen een RFID, zodat wij ook daar op een efficiënte en correcte manier de verbruiken naar onze klant kunnen doorsturen. Zo worden de implantatenboxen dezelfde dag terug aangevuld.

België is pionier

België was het eerste land in het steriel aanleveren van leensets. Sterima en onze Belgische gezondheidszorg zijn hierin samen pionier. Intussen leveren we het gros van de Belgische ziekenhuizen op een gestructureerde manier ‘s nachts aan. Sterima draagt zo bij om de efficiëntie en de kwaliteit van onze medische sector te verbeteren.