Over ons

Sterima is een full-service provider, innovator en pionier in het steriliseren van medisch materiaal. Dankzij het groeiend belang van centrale sterilisatie en de steeds nauwere samenwerking tussen medische bedrijven en ziekenhuizen, speelt Sterima een centrale rol in het meedenken, steriel bevoorraden en ontzorgen van alle partijen.

Dichtbij onze ziekenhuizen staan met een niet aflatende klantgerichtheid, staat voorop in elke succesvolle samenwerking. Wij zorgen voor de nodige efficiëntie, versterkte logistiek en flexibiliteit in uw CSA-organisatie. Elke vraag rond sterilisatie vereist een aanpak op maat, know-how en ervaring met procesinnovatie. Met deze duidelijke focus onderscheidt Sterima zich als dienstverlener in de Benelux-markt. Sterima is de onmisbare schakel in dat complexe radarwerk.

Benieuwd hoe wij je kunnen ontzorgen met een totaalservice in sterilisatie?
Klaar om Sterima in te passen in jouw modern ziekenhuisbeleid?
We denken graag met je mee.

Onze partners

Dankzij het groeiend belang van centrale sterilisatie speelt Sterima een belangrijke rol in de steeds nauwere samenwerking tussen medische bedrijven en ziekenhuizen.

Sterima is onderdeel van de
Pollet Medical Group

Sterima maakt deel uit van Pollet Medical Group. Pollet Medical Group is actief in de integratie van waterbehandeling, concentraten en sterilisatiediensten voor ziekenhuizen, medische bedrijven en dialysecentra wereldwijd. Dankzij de gecombineerde ervaring, complementaire activiteiten en de vaardigheden in internationale ontwikkeling, speelt de Pollet Medical Group haar rol als Europese leider en full-service provider. Sterima op haar beurt biedt sterilisatiediensten op maat, en levert verzorgingssets met herbruikbare instrumenten.